Over ons

Toon en Oda Schellens begonnen een winkeltje in Best, inmiddels na wat verhuizingen zit dit familiebedrijf gerund door zoon Leon, op het industrieterrein Keizersveld te Venray.

Als Muziekcentrum Venray, met 1 megastore in Venray, zijn wij al vanaf 1985 leverancier van instrumenten en toebehoren aan muziekscholen, verenigingen, hun leden en leerlingen en vele amateur- en beroeps musici. In aanvang gestart als een speciaalzaak van blaasinstrumenten voor verenigingen en muziekscholen en geleidelijk uitgebreid met o.a. keyboards, slagwerk, akoestisch- en elektrische gitaren, versterkers en alle daarbij behorende accessoires voor zowel de beginnende- als gevorderde musicus.

Reparateurs voor alle instrumenten in ons assortiment, verkoopadviseurs met jarenlange ervaring, ongekend scherpe netto prijzen met garantie, service en nazorg, hebben er toe bijgedragen een begrip in de branche te zijn geworden.Reviews

"Super service! Vanmiddag in de winkel een gitaar gekocht.
Dit was een cadeau voor mijn vader voor Vaderdag.
Ik ben goed geholpen door Leon, hij gaf mij goed advies over welk model het beste bij mijn vaders wensen zou passen.
Bedankt!"

Louise
Louise

"Duidelijke website en snelle levering. Alles netjes ontvangen.
Daarna een bezoek gebracht aan jullie zaak, uit nieuwsgierigheid en ik vond een zeer uitgebreide keuze aan instrumenten en accessoires.
Ik kom zeker nog eens bij jullie terug."

Bart
Bart


Volg ons